4/9/12

Vins amb futur



Els vins parlen. Ho fan amb les olors que transmeten quan arriba l'aire fresc per l'ampolla, després d'haver-ne tret el tap. Ho fan amb els colors daurats, clars, foscs, vermells de sang i de vida. Però sobretot parlen quan s'escolen en la nostra sang per compartir experiències, olors, sabors, sentiments, vivències, instants...Per compartir la vida.

Aquest dissabte la DO Montsant ha donat a conèixer els seus vins a la Rambla de Tarragona. Poc més d'una vintena de cellers han participat en una mostra que ha permès divulgar la producció de la DO més jove del país i que elabora vins d'una gran qualitat.





En la mostra em va agradar retrobar a Josep Maria Jové i Joan Asens, dues quartes parts d'Orto Vins, un celler que va néixer amb la crisi econòmica però que mica en mica ha aconseguit incrementar vendes i fer créixer la seva presència al mercat.

En moments com l'actual, en què resulta difícil parlar de projectes que prosperen i creixen, resulta molt gratificant comprovar com hi han vins que quan parlen, parlen del futur.

2 comentaris:

La Cuina Violeta ha dit...

Gemma,
Gràcies per visitar La cuina violeta.No coneixia el teu bloc i quan he llegit el teu perfil he vist que tenim una cosa en comú: ens agraden els bons vins. Si algun cop vols recomanar-me algun que valgui la pena m'ho dius. M'agrada posar els que tasto i són bons(que són molts).
Una abraçada,
Nani

Gemma Casalé ha dit...

M'encanta el teu bloc!
Felicitats